PolicyI declare that I have read and accepted the privacy policy pursuant to the General Data Protection Regulation (RGPD) (EU 2016/679) and the Personal Data Protection Code (DL 196/2003).

    Back to top

    Villa in the province of Treviso

    Description of the intervention:

    Single-family wooden building with solid walls with vertical slats joined together with hardwood wedges. The walls, placed above an insulated concrete slab in reinforced concrete, and 12 cm thick, support the inter-floor slab and the gable roof.

     

     

    Location of intervention

    Giavera del Montello (TV)

    Materials

    Reinforced concrete - Wood

    Construction technology

    Stalls in reinforced concrete and elevation in Holzius

    Intended use

    Residential

    Construction company

    Rubner Haus Srl

    Creative Marketing Agency:

    Best  Marketing e Comunicazione

    On this website we use third party tools that store small cookie files on your device. Cookies are normally used to allow the site to function properly technical cookies, to generate reports on the use of navigation statistical cookies. We can use technical cookies directly, but you have the right to choose whether or not to enable statistical cookies. By enabling these cookies, you help us to offer you a better experience. Privacy Cookie Policy